Fotograf:
Bonduelle
Grønnsaksrisotto med fiskestykker inneholder
84 Kalorier,
15 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksrisotto med fiskestykker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsaksrisotto med fiskestykker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4043 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsaksrisotto med fiskestykker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.51 | 394.15 | Kcal |
Protein | 3.74 | 17.65 | gram |
Karbohydrat | 14.78 | 69.76 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 5.57 | gram |
Fett | 0.77 | 3.63 | gram |
Mettet fett | 0.28 | 1.32 | gram |
Alkohol | 0.02 % | | | |
Salt | 0.47 | 2.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.80 | Kr 17.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 888 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sauter risottorisen i smeltet smør og tilsett 2 dl grønnsaksbuljong. La det koke opp under omrøring. Når væsken er trukket inn i risen, må du gradvis tilsette litt og litt buljong og røre mens den koker. Risen skal mørne i ca. 15 min. og ha en tyktflytende konsistens, samtidig som riskornene fortsatt har litt tyggemotstand i midten.
Skjær fiskefileten i terninger. Skyll krydderurtene raskt, rist av vannet og hakk dem opp. 5 minutter før risen er klar, tilsettes fisken, Gourmet Mais og erter. Til slutt blandes de friske krydderurtene inn. Smak til med sitronsaft og kajennepepper.
Retten får en ekstra piff hvis man tilsetter en liten skvett Pernod eller Pastis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28728)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-03
Oppdatert dato:2012-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift