Fotograf:
Norges sjømatråd
Sprøstekt brisling med paprikasalat inneholder
239 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Sprøstekt brisling med paprikasalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprøstekt brisling med paprikasalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprøstekt brisling med paprikasalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 238.62 | 1 101.23 | Kcal |
Protein | 6.30 | 29.07 | gram |
Karbohydrat | 2.48 | 11.45 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 3.97 | gram |
Fett | 22.42 | 103.47 | gram |
Mettet fett | 4.07 | 18.78 | gram |
Salt | 0.08 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.38 | Kr 43.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 846 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask brislingen godt. Klipp opp i buken og fjern forsiktig innmaten. Tørk og legg i marinaden et par timer.
Lag paprikasalaten: Sett paprikaen i ovnen på full styrke til de er nesten svartbrente. Ta dem ut og ha dem rett i isvann. Fjern skinnet, stilken og frøene og skjær kjøttet i strimler. Bland sammen med de øvrige ingrediensene.
Ta brislingen opp av marinaden og vend i hvetemel med salt og pepper. Legg 5 stk sammen i vifteform og klem sammen haletippene. Sprøstek i varm olje og server med brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 966)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Lesere:
3473 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift