Fotograf:Frukt.no Dette er en deilig grateng med gulrøtter og poteter som du kan servere som tilbehør til både kjøtt og fisk eller som en liten kveldsrett alene.
1. Sett ovnen på 225 grader C. Skrell og del gulrøtter og poteter i tynne skiver. Forvell dem i kokende, lettsaltet vann i ca 5 minutter.
2. Hell av kokevannet. Bland gulrøtter, poteter, salt, pepper, rosmarin, hvitløk og halvparten av osten i en bolle. Hell alt over i en smurt ildfast form. Hell på fløten og strø på resten av osten.
3. Stek formen midt i ovnen i ca 30 minutter til formen er gyllen, og gulrøtter og poteter er gjennomkokte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 24806)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2008-03-22
Oppdatert dato:2021-08-30