Hamburgerbrød glutenfrie 3 inneholder
225 Kalorier,
35 g Karbo,
2 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hamburgerbrød glutenfrie 3 har beregnet å ha følgende allergener
Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hamburgerbrød glutenfrie 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hamburgerbrød glutenfrie 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 225.12 | 1 418.82 | 177.35 | Kcal |
Protein | 1.51 | 9.52 | 1.19 | gram |
Karbohydrat | 35.30 | 222.48 | 27.81 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 11.72 | 1.47 | gram |
Fett | 8.24 | 51.93 | 6.49 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 5.86 | 0.73 | gram |
Salt | 1.16 | 7.33 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.04 | Kr 19.16 | Kr 2.39 | .- |
Hele oppskriften veier | 630 totalt | 630 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
brød
Løs opp gjæren og fiberhusken i væsken (37° C) og tilsett de andre ingrediensene og bland godt i en kjøkkenmaskin. Dekk bollen med plast, og la den heve på et lunt sted
i ca 30 min. Rør om og form hamburgerbrødene litt store og flate. La dem etterheve i 15 min. Prikk med gaffel og pensle med vann. Strø med sesam frø. Stekes i 225° C i ca 8 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Sigrid
(Intern: 16806)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-01-06
Oppdatert dato:2004-01-06
Lesere:
5937 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift