Hanne`s Beste Brownies inneholder
402 Kalorier,
57 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Hanne`s Beste Brownies har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hanne`s Beste Brownies er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 27 lesere
Lesere:
16318 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hanne`s Beste Brownies med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 401.99 | 2 435.58 | 202.96 | Kcal |
Protein | 5.52 | 33.44 | 2.79 | gram |
Karbohydrat | 56.96 | 345.11 | 28.76 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 10.54 | 0.88 | gram |
Fett | 16.51 | 100.03 | 8.34 | gram |
Mettet fett | 9.61 | 58.23 | 4.85 | gram |
Salt | 0.25 | 1.52 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.26 | Kr 19.75 | Kr 1.65 | .- |
Hele oppskriften veier | 606 totalt | 606 pr porsj | 50 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1. Del smøret i mindre biter. Ha det i en bolle, dekk med plastfolie og smelt smøret på full effekt 1 1\5 - 2 minutter.
2. Visp egg og sukker til eggedosis, gjerne med mikser.
3. Bland sammen mel, kakao og vaniljesukker. Rør inn eggedosisen.
4.Vend til slutt inn smøret.
5. Hell røren i en lav, rund glassform,
ca. 27 cm i diameter.
6. Stek kaken på full effekt 8 - 10 minutter. Vend formen en gang under tillagingen.
7. Avkjøl kaken. La den stå kald til den skal serveres.
8. Server kaken direkte fra formen. Skjær den i porsjonsbiter, og sikt eventuelt melis over. Mykis smaker herlig som følge.
Velbekomne!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2118968812)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Amerika
Innlagt dato:2004-09-12
Oppdatert dato:2004-09-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift