Fotograf:
Freia
Ingredienser
1 porsjon
Gelé
1 pk Freia Appelsingelé
1 pk Freia Jordbærgelé
Pynt
Freia Dronningsjokolade, smeltet
Freia Non Stop
Freia Sjokoladedekor blonder
Freia Dessertsjokolade
Lakrissnører
Du trenger blant annet
Små former – halvkuler, avlange eller eggeformede muffinsformer, plastbokser eller lignende (Tenk assosiasjoner til fasongen på insektskroppen)
Fremgangsmåte:
Lag geléen hver for seg som anvist på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 3 dl pr pakke. Hell geléen i passende former, sett de kaldt og la dem stivne. Dypp formene i varmt vann og hvelv geléen ut på et serveringsfat.
Dekorer den røde geléen som marihøne med smel¬tet sjokolade, ved hjelp av et kremmerhus. (Ha den smeltede sjokoladen i et kremmerhus) Vi har brukt smeltet hvit sjokolade til øynene og Non Stop til prikker.
Den gule geléen blir til en veps. Dekorer med dess¬ertsjokolade og sjokoladeblonder til vinger.
La insektene summe på en dekorativ blomstereng av Non Stop.
Lag en grønn edderkopp. Bruk samme formen som til marihønen, men bruk grønn gelé. Pynt med sorte lakrissnører til bein og sølvkuler til øyne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Freia
(Intern: 28379)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-04-25
Oppdatert dato:2011-04-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift