Fotograf:
Freia
Geléglasert dessertkake inneholder
196 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Geléglasert dessertkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Geléglasert dessertkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4461 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Geléglasert dessertkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 196.30 | 4 444.86 | 444.49 | Kcal |
Protein | 4.23 | 95.78 | 9.58 | gram |
Karbohydrat | 25.93 | 587.14 | 58.71 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 19.02 | 1.90 | gram |
Fett | 8.22 | 186.13 | 18.61 | gram |
Mettet fett | 4.85 | 109.82 | 10.98 | gram |
Salt | 0.20 | 4.44 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.59 | Kr 58.65 | Kr 5.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 264 totalt | 2 264 pr porsj | 226 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Kake
Rør smør og sukker hvitt. Sikt i mel og bakepulver. Rør inn saft og skall av en appelsin. Ha røren i godt smurt form. Stekes ved 150°C i ca 1 time. La kaken avkjøles i formen. Sett kaken i kjøleskapet et par timer til den er helt kald. Når kaken er kald tas den ut av formen.
Geleglasering
Lag geléen som anvist på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 3 dl pr pakke. Ha geléen i en bolle . Avkjøl, men rør med jevne mellomrom.
Rengjør randformen og hell halvparten av geléen i denne. Når geléen begynner å tykne legges kaken forsiktig tilbake i formen. Etterfyll over kaken med den resterende geléen. Sett kaken kaldt i noen timer. Dypp formen i varmt vann og hvelv kaken over på et passende serveringsfat.
Pynt
Lag vaniljesausen etter anvisning på pakken, Pynt rundt med appelsinfileter. Server med vaniljesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Freia
(Intern: 28392)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-04-30
Oppdatert dato:2011-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift