Visp eggehvitene stive med elektrisk visp. Tilsett halvparten av sukkeret mens du hele tiden visper på høy hastighet. Tilsett resten av sukkeret, og visp videre i 5 minutter. Bland inn maisennamel og eddik. Fordel røren i en sirkel, ca. 30 cm i diameter, på et smurt og melet bakepapir. Trekk opp sidene litt ved hjelp av en slikkepott, slik at det blir et krater. Stekes midt i ovnen ved 150 °C i 75 minutter. Slå av ovnen, og la kaken bli stående til den er kald.
Rør ut lemoncurden i en 1/2 dl kremfløte. Resten av kremen vispes stiv. Vend inn lemoncurdblandingen i den vispede kremen.
Del pasjonsfruktene, og skrap ut kjøtt og kjerner. Bland alle ingrediensene til sausen i en kasserolle, og la det koke i 2 minutter. Avkjøl. Fyll lemoncurdkremen i pavlovaen. Legg på aprikosene. Spre over sausen, og server umiddelbart.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33725)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2018-03-12
Oppdatert dato:2018-03-12