Fyll en liten ovnspanne med vann. Sett den i ovnen ved 100 °C. Smelt sukkeret i en liten kjele. Når det er lyst gyllenbrunt, tas ca. 2 ss i hver porsjonsform. Drei forsiktig rundt og glaser formene. Hold dem i klede så du ikke brenner deg. Hell resten av karamellen i en tynn stråle ned i iskaldt vann. Ta sukkertrådene opp med en gang og legg dem på kjøkkenpapir.
Visp sammen egg, jus, sukker og salt. Sil blandingen, fordel den i formene og sett formene i vannbadet i ovnen. Vannet må ikke koke. Puddingene blir stive i løpet av 1-1 1/2 time. Avkjøl dem helt. Hvelv puddingene forsiktig, pynt med karamell og appelsinskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16883)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Spania Innlagt dato:2004-01-17
Oppdatert dato:2018-08-14