Hare i leirgryte



Hare i leirgryte inneholder 125 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Hare i leirgryte har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hare i leirgryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 11280 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare, ca 1 1/2 kg
2stkløk
2feddhvitløk
1ssfersk hakket estragon eller 1 ts tørket
1,5tssalt
2krmpepper svart, malt
1sssitron, saften
1dlbuljong
2dlcrème fraiche




Næringsdeklarasjon for Hare i leirgryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.72504.15Kcal
Protein13.2453.52gram
Karbohydrat1.606.47gram
Kostfiber0.461.86gram
Fett7.1628.94gram
Mettet fett3.0312.25gram
Salt0.793.20gram
Pris på oppskriftenKr 17.87Kr 72.24Kroner
Hele oppskriften veier1 617 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,13 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tin kjøttet dersom det er frossent. Skjær bort eventuelle hinner. Tørk kjøttet.

La en leirgryte ligge i vann ca 15 minutter.

Skrell og hakk løken. Press hvitløken. Legg løk, hvitløk og estragon på bunnen av leirgryten. Strø salt og pepper på kjøttbeinene og legg dem i leirgryten. Drypp på sitronsaft og hell over buljongen. Legg lokket på gryten og sett den i ovn på nederste rille. Sett ovnen på 225 C og la gryten stå i ovnen ca 1 1/2 time. Kjøttet skal slippe bena når det er ferdig.

Ta opp kjøttet og rør inn crème fraiche i buljongen. Legg kjøttet tilbake i gryten og sett den inn i ovnen under lokk i ca 5 minutter. Strø gjerne litt ekstra estragon over.

Server med pasta og tomatsalat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10153)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.