Hare i leirgryte inneholder
125 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Hare i leirgryte har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hare i leirgryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11280 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hare i leirgryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.72 | 504.15 | Kcal |
Protein | 13.24 | 53.52 | gram |
Karbohydrat | 1.60 | 6.47 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 1.86 | gram |
Fett | 7.16 | 28.94 | gram |
Mettet fett | 3.03 | 12.25 | gram |
Salt | 0.79 | 3.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.87 | Kr 72.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 617 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin kjøttet dersom det er frossent. Skjær bort eventuelle hinner. Tørk kjøttet.
La en leirgryte ligge i vann ca 15 minutter.
Skrell og hakk løken. Press hvitløken. Legg løk, hvitløk og estragon på bunnen av leirgryten. Strø salt og pepper på kjøttbeinene og legg dem i leirgryten. Drypp på sitronsaft og hell over buljongen. Legg lokket på gryten og sett den i ovn på nederste rille. Sett ovnen på 225 C og la gryten stå i ovnen ca 1 1/2 time. Kjøttet skal slippe bena når det er ferdig.
Ta opp kjøttet og rør inn crème fraiche i buljongen. Legg kjøttet tilbake i gryten og sett den inn i ovnen under lokk i ca 5 minutter. Strø gjerne litt ekstra estragon over.
Server med pasta og tomatsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10153)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.