Haresadel i fløtesaus inneholder
123 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Haresadel i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Haresadel i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7545 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Haresadel i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.48 | 805.46 | Kcal |
Protein | 16.07 | 104.82 | gram |
Karbohydrat | 0.86 | 5.61 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 2.22 | gram |
Fett | 5.91 | 38.55 | gram |
Mettet fett | 1.88 | 12.26 | gram |
Alkohol | 0.27 % | | | |
Salt | 0.22 | 1.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.70 | Kr 141.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 609 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Rable de lièvre à la crème)
Trim kjøttet og tørk det. Krydre med salt og pepper. Hell cognac, kraft og olje i en bolle. Tilsett løk, gulrot, hvitløk, timian, laurbær og persille. Knus urtene mellom fingrene. Legg kjøttstykkene i marinaden. Snu dem av og til for at alle sider skal bli marinert. La det stå i kjøleskapet minst 12 timer.
Ta harestykkene opp av marinaden og tørk av dem. Sil marinaden. Kast urter og smakstilsetninger.
Forvarm ovnen til 230 C. Ha kjøttstykkene i en ildfast form, akkurat stor nok. Stek stykkene ca 10 minutter på hver side. Ha litt marinade i bunnen av formen og stek haren ca 30 minutter til. Drypp over litt av formkraften nå og da.
Ha kjøttstykkene over i et lokkefat og hold dem varme. Hell pannekraften i en liten kjele og skum vekk fettet. La det koke inn til sirupslignende konsistens, ca 2 minutter. Tilsett fløten og la det koke til sausen er tykk og kremet, 3 - 4 minutter til. Hell sausen over haren og server retten straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6236)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.