Havets frukter med vårløk i crème fraîche inneholder
137 Kalorier,
3 g Karbo,
16 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Havets frukter med vårløk i crème fraîche har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Havets frukter med vårløk i crème fraîche er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4324 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Havets frukter med vårløk i crème fraîche!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.26 | 505.97 | Kcal |
Protein | 16.14 | 59.50 | gram |
Karbohydrat | 2.55 | 9.40 | gram |
Kostfiber | 0.38 | 1.40 | gram |
Fett | 6.86 | 25.29 | gram |
Mettet fett | 3.74 | 13.79 | gram |
Salt | 1.03 | 3.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.99 | Kr 44.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 424 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hver butterdeigsplate i 4 trekanter og stek som anvist på pakken. Avkjøl kuvertbrødene på rist. Rens og skyll vårløken, skjær den i tynne ringer og kok i lettsaltet vann 2-3 minutter. La det renne av seg i et dørslag.
Avkjøl vårløken helt og bland den med crème fraîche. Rens rekene og bland dem med tiger-rekene. Knekk krabbeklørne og rens ut så hele biter krabbekjøtt som mulig. Rens aspargesen og kok den mør i 3-4 minutter i lettsaltet vann.
Anrett hver tallerken slik:
Legg på 1 stor skje vårløk-dressing, reker i en gruppe, krabbekjøtt på toppen av rekene. Legg aspargesen «tvers over» retten og pynt med cherrytomater og tre gressløkstrå per tallerken. Drypp litt sitronsaft over reker og krabbe.
Butterdeigstrekanten legges på siden. Forretten kan settes på hver kuvert like før gjestene går til bords.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968102)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2002-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift