Havreboller med vaniljekrem



Havreboller med vaniljekrem oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Grovere boller med havregryn og vaniljekrem smaker godt enten du er hjemme eller du tar en velfortjent pause på tur.

Oppskriften inneholder 248 Kalorier, 37 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Havreboller med vaniljekrem er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 3674 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
6dlmelk
150grsmør
1pakkegjær
800grhvetemel
200grlettkokte havregryn
1dlsukker
2tsmalt kardemomme
1pakkeferdig vaniljekrem til fyll
1stkegg til pensling
havregryn til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Havreboller med vaniljekrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier247.976 063.96252.66Kcal
Protein7.15174.857.29gram
Karbohydrat37.11907.5037.81gram
Kostfiber2.8469.452.89gram
Fett7.25177.297.39gram
Mettet fett3.9997.574.07gram
Salt0.122.950.12gram
Pris på oppskriftenKr 2.34Kr 57.22Kr 2.38.-
Hele oppskriften veier2 445 totalt2 445 pr porsj102 pr stk gram
Energiprosent fra karbo59,86 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 boller

1. Smelt smøret og ha i melken. Rør gjæren ut i den lunkne blandingen. Elt i mel og havregryn blandet med sukker og kardemomme. Ha eventuelt i mer mel til deigen slipper bollen.
2. Hev deigen under plast eller et håndkle på et lunt sted til dobbelt størrelse, ca. 40 minutter.
3. Del deigen i 24 like store deler. Trill runde boller. Trykk dem litt flate, legg en liten klatt vaniljekrem på og brett sammen til en liten pakke. Pass på å lukke skjøten godt.
4. Sett bollene på en stekeplate dekket med bakepapir og sett dem til heving i ca. 20-30 minutter.
5. Pensle bollene med egg og dryss på havregryn.

6. Stek bollene midt i ovnen ved 225 °C i 5–10 min. Avkjøl på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31237)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Innlagt dato:2014-03-02
Oppdatert dato:2014-03-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grove scones 2.Grove scones 2.
Denne retten har 208,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havrerundstykker.Havrerundstykker.
Denne retten har 250,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havrebriks.Havrebriks.
Denne retten har 209,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Havreboller med vaniljekrem.Havreboller med vaniljekrem.
Denne retten har 247,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.