Helstekt oksemørbrad i ovn inneholder
163 Kalorier,
0 g Karbo,
20 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Helstekt oksemørbrad i ovn har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt oksemørbrad i ovn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 9 lesere
Lesere:
45607 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt oksemørbrad i ovn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.73 | 305.72 | Kcal |
Protein | 20.07 | 37.71 | gram |
Karbohydrat | 0.11 | 0.21 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.02 | gram |
Fett | 9.11 | 17.11 | gram |
Mettet fett | 5.34 | 10.03 | gram |
Salt | 0.24 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.11 | Kr 34.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 879 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
En ferdig oksemørbrad på ca. 2 kg. snøres med garn, brunes i olje og settes til avkjøling.
Smør blandes med hakket persille, salt, pepper, paprika og herbes de Provence.
Det påsmøres mørbraden, som stekes ca. 20 minutter i en 225 grader C varm ovn. Deretter senkes temperaturen til 150 grader og steker videre 20-25 minutter
Oksemørbraden tas ut og hviler i 20 minutter før det skjæres skiver av det.
Brukes steketermometer skal Sentrumstemperatur ved uttaking fra ovn være
Litt rød 55-60 C.
Svak rosa 60-65 C.
Gjennomstekt 65-68 C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21217)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-23
Oppdatert dato:2005-12-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift