Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Vi lager denne og bruker den så fort som mulig. Når man lager den selv så er det mye mer aroma i krydderblandingen. Vi bruker den mest i kyllingretter. Om du ikke får tak i sar, bruk oregano. Oppskriften inneholder
279 Kalorier,
23 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Herbs de Provence krydder mix er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Herbs de Provence krydder mix!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 278.64 | 118.84 | Kcal |
Protein | 9.98 | 4.26 | gram |
Karbohydrat | 23.12 | 9.86 | gram |
Kostfiber | 40.90 | 17.44 | gram |
Fett | 7.16 | 3.05 | gram |
Mettet fett | 1.32 | 0.56 | gram |
Salt | 0.13 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 66.71 | Kr 28.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 43 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alt sammen i en morter. Lagres tørt og mørkt. Brukes til kylling, grønnsaker og annet kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14327)
Tilberedningstid:
1-10 min
Kategori:
Krydderblanding
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2015-02-07
Oppdatert dato:2015-02-07
Lesere:
24804 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift