Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hjemmelaget daimis og sjokoladesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hjemmelaget daimis og sjokoladesaus



Hjemmelaget daimis og sjokoladesaus er selvsagt kjempegodt. Men denne blandingen blir også utmerket med kjøpeis med sjokoladebiter og saus fra flaske.

Oppskriften inneholder 170 Kalorier, 24 g Karbo, 2 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hjemmelaget daimis og sjokoladesaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Mors iskrem

0,5literrømme
0,25litervanilje kesam
1,25litermoset banan
1,5dlsukker
2stkeggeplommer
2stkDaimsjokolade

Sjokoladesaus

1dlvann
1dlsukker
1dlkakaopulver

Dessuten

3stkbananer
2stkappelsiner i båter
1pose(r)pikekyss (marengs)
pisket krem og dryss av sjokolade




Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget daimis og sjokoladesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170.481 392.40Kcal
Protein2.2618.46gram
Karbohydrat24.17197.41gram
Kostfiber1.3310.86gram
Fett6.9056.36gram
Mettet fett4.0633.16gram
Salt0.050.43gram
Pris på oppskriftenKr 4.27Kr 34.88Kroner
Hele oppskriften veier3 267 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland rømme, kesam, banan og 1 dl sukker i en bolle. Pisk eggeplommene med 1/2 dl sukker til lyst og luftig. Vendes inn i rømmeblandingen. Finhakk sjokolade og rør inn. Kjør alt i en iskremmaskin til det er fryst, eller frys det i form i fryseren noen timer.
Visp sammen vann, sukker og kakao til sausen i en kjele. La det koke opp og putre videre ca. 5 minutter.
La avkjøle.
Servér is og saus med pikekyss, pisket krem, sjokoladebiter, appelsinbåter og bananskiver.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26418)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-15
Oppdatert dato:2009-09-15
Lesere: 4419 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.