Hjortefilet med sellerimos inneholder
125 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hjortefilet med sellerimos har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjortefilet med sellerimos er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
17631 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjortefilet med sellerimos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.77 | 413.99 | Kcal |
Protein | 8.90 | 29.53 | gram |
Karbohydrat | 1.96 | 6.50 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 7.50 | gram |
Fett | 7.64 | 25.35 | gram |
Mettet fett | 4.91 | 16.29 | gram |
Alkohol | 1.15 % | | | |
Salt | 0.78 | 2.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.42 | Kr 41.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 327 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær hjortefileten i 8-12 skiver. Legg dem på en skjærefjøl og bank dem litt med hånden.
Skjær sellerien til mosen i staver og kok dem myke i saltet vann i ca 15 minutter. Hell av vannet og la sellerien dampe en liten stund slik at den tørker.
Mos sellerien med smøret. Tilsett litt fløte om gangen og rør mosen jevn og glatt. Hold den varm.
Hell buljong og vin til sausen i en kjele. Tilsett potetmel og soyasaus og kok opp under stadig omrøring. Smak til. Hold sausen varm, men ikke la den koke.
Brun smøret i en stor stekepanne. Legg i kjøttet og la det få fin farge på begge sider. Krydre med salt og pepper. Stek kjøttet i ca 5 minutter. Det kan gjerne være rosafarget i midten, da blir det saftigere.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2610)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-28
Oppdatert dato:2002-11-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift