Fotograf:Knut Pettersen Her var vi så heldige at kokkesønnen lagde maten for oss og for ett måltid. Som dere og ser så hadde vi smørdampet nykål og broccoli ved siden av. Og sausen har vi heldigvis mer igjen av, for den er bare nydelig.
Vi marinerte hele fileten noen timer før vi stekte den.
Kjøttet gnis med krydderene. Pepperkornene knuses i morter, blandes med sitronsaften og kjøttet rulles i. Brun kjøttet ved høy varme i gryten, skru ned og la det hele surre ved svak varme i 15-20 minutter. Ta kjøttet opp og pakk den inn i bakepapir. Tilsett fløte til skyen og jevn med melet. Tilsett portvinen. La det hele koke litt og smak til med salt og pepper.
Serveringsforslag: Bakte poteter og bønner
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kjetil Pettersen
(Intern: 25323)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-05-20
Oppdatert dato:2016-05-20
Lesere: 15218 totalt.