Fotograf:Kylling.no
Høns i karri fra Burma inneholder 194 Kalorier, 9 g Karbo, 15 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Høns i karri fra Burma har ingen allergener
Høns i karri fra Burma er: Ikke vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere Lesere: 6532 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Skjær det kokte hønsekjøttet i passe serveringsstykker, og ha det i en plastpose sammen med gurkemeie, chilipulver, kanel, allehånde og salt. Vend på posen slik at krydderet fordeles jevn på kjøttet. Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele eller panne og brun hønsekjøttet lett. Trekk kjelen bort fra varmen. Skrell/rens sjalottløk, ingefær, hvitløk og rød chili og kjør alt til en pasta i en matprosessor. Rør inn garam masala. Ha alt i gryten sammen med kjøttet og la det surre noen minutter. Ha til slutt på hønsekraften og la alt koke i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med mer krydder og ha i limejus. Pyntes med “blomster” *av rød og grønn chili og serveres med ris.
* Chiliblomster lages ved å skjære chilifrukten opp i mange tynne fliker, som henger sammen nederst. Frukten settes i isvann og vil da “springe ut” til en blomst.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16928)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Land:
Burma Innlagt dato:2004-01-21
Oppdatert dato:2018-12-29