Høne, kjøtt med skinn, kokt



Kalorier og Næringsinnhold i Høne, kjøtt med skinn, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1585 kilojoule
Kcal 382 kalorier
Protein 27.1 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 30.4 gram
Mettet fett 8 gram


Fakta om Høne, kjøtt med skinn, kokt.

Høns er voksne dyr som brukes til eggproduksjon. De blir slaktet når verpeevnen minsker. Kan være vanskelig å få tak i. Fins dog ofte frossent.

Bruksområde for Høne, kjøtt med skinn, kokt.

I flere tradisjonelle gryteretter bla hønsefrikasse.
Innlagt dato
Oppdatert dato
07.05.2019
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,33 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
4809
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Høne som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Hønsefrikasse4.299,815,616,355,13,4
Høns med karri og ris5.163,13,164,813,681,67
Afrikansk peanøttsuppe4.249,293,013,771,521,53
Hønsefrikassé 25148,8311,317,823,293,94
Kokt høne med grønnsaker4.283,543,0610,422,933,8
Ungarsk hønsegryte4.2117,316,936,956,12,91
Koking av høns3.4108,134,3914,741,875,69
Hane i vin (Coq au vin)3.7129,225,8612,472,387,16
Hermans kyllinggryte3.785,653,456,946,262,94
Høns i karri3.3135,813,9310,5513,754,47
Hønsegryte 74.5137,033,5313,1212,813,8
Høne i sitronsaus4.5122,526,7413,941,423,79
Høns i karri fra Burma4.5266,8518,4316,048,994,04
Arabisk kylling4.5163,078,3510,2610,733,63
Andalusisk hønsesuppe3163,0711,6510,943,044,8







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Høne, kjøtt med skinn, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.