Høne

Bilde av Høne.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Høne

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1094 kilojoule
Kcal 263 kalorier
Protein 18.7 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 21 gram
Mettet fett 5 gram

Notat


Annonse




Fakta om Høne.

Kjøttet av høns kan brukes til mange retter. Hønene bør ikke være for gamle eller for store. Fås både fersk og frossen. Hønsekjøtt defineres som hvitt kjøtt. Hvitt kjøtt har lavt fettinnhold, og det lille fettet som finnes er av det gode, umettede slaget.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Høne.

Brukes i frikasse, gryteretter osv.


Innlagt dato
Oppdatert dato
11.04.2012
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling diverse
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,4 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
7835





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Høne som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Hønsefrikasse4.2100,075,536,325,13,4
Høns med karri og ris5.163,013,154,813,681,67
Afrikansk peanøttsuppe4.249,153,013,771,521,53
Hønsefrikassé 25115,087,787,123,293,94
Ungarsk hønsegryte4.287,623,886,356,12,91
Kokt høne med grønnsaker4.283,763,0610,422,933,8
Koking av høns3.4122,525,2817,660,764,65
Høns i karri3.8136,943,9410,5213,754,47
Hane i vin (Coq au vin)3.7129,255,8512,482,387,16
Hermans kyllinggryte3.784,243,286,956,262,94
Andalusisk hønsesuppe3112,116,459,913,044,8
Klar hønsesuppe367,293,575,652,352,76
Arabisk kylling4.5163,158,2510,3110,733,63
Høne i sitronsaus4.5122,376,7113,961,423,79
Hønsegryte 74.5136,943,5413,1212,813,8


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Høne med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.