Hummer og svineknoketerrin



Hummer og svineknoketerrin inneholder 251 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Hummer og svineknoketerrin har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hummer og svineknoketerrin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2271 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stksvineknoke
100grhummer ellerkrabbekjøtt
2kvist(er)friske hakkede urter( estragon ,rosmarin )
1stksitron (skall og saft)
150gr(usaltet) smør
1dlhvitvin
1dashsalt
1dashpepper

Safranmajones

3dlmajones
0,75dlkremfløte
1stksitron, saften
1dashsalt
1dashpepper
safran etter smak (apotek)




Næringsdeklarasjon for Hummer og svineknoketerrin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250.511 425.65Kcal
Protein13.0374.15gram
Karbohydrat0.653.70gram
Kostfiber0.261.48gram
Fett21.37121.62gram
Mettet fett6.5337.16gram
Alkohol0.42 %
Salt0.321.83gram
Pris på oppskriftenKr 6.88Kr 39.15Kroner
Hele oppskriften veier2 276 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,03 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok svineknokene møre sammen med litt gulrøtter, løk, selleri og purre.
Rens kjøttet for bein og renskjær det. (Kraften kan brukes til saus senere.)
Fres knokekjøttet i en gryte sammen med hvitvin, finrevet sitronskall, smør, urter, salt og pepper. La det gå litt i stykker. (4 min.)
Legg folie på kjøkkenbenken og fordel kjøttet utover i et rektangel, i midten legges hummerkjøttet. Løft plasten på langsiden og rull til en pølse (Hummerkjøttet skal ligge i midten). Legg på 3 lag plastfolie til og snurr endene til man får en «fast» pølse i ønsket tykkelse. (ex: 10 cm diameter). Man kan også legge folien i en brødform og fordele kjøttet og hummeren, pakk rundt og legg i press.
Legg terrinen i kjøleskap til den er fast og kan skjæres i skiver på ca. 3 cm.
Denne terrinen kan godt lages dagen i forveien.

Alt røres sammen og smakes til med salt, pepper og safran. Server retten med litt nøtter, salat etter eget ønske, marinert i litt vinaigrette.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24410)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-07
Oppdatert dato:2013-03-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.
Denne retten har 102,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke- og persilleterrin.Skinke- og persilleterrin.
Denne retten har 117,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.