Hummermousse i hvitvinsgelé inneholder
197 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Hummermousse i hvitvinsgelé har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hummermousse i hvitvinsgelé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5647 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hummermousse i hvitvinsgelé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.63 | 297.53 | Kcal |
Protein | 5.03 | 7.61 | gram |
Karbohydrat | 1.51 | 2.28 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.05 | gram |
Fett | 15.80 | 23.91 | gram |
Mettet fett | 9.95 | 15.06 | gram |
Alkohol | 4.03 % | | | |
Salt | 1.65 | 2.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.91 | Kr 22.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 908 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(forrett til 6 personer)
Bløt gelatinen i kaldt vann, smelt og rør den ut i romtemperert hvitvin. Kle formene innvendig med gelé. Ha knuste isbiter i en bolle kaldt vann, fyll formene opp med gelé (en av gangen) og hold den i vann til geleen er stivnet innerst mot formveggen, ca 2-3 millimeter. Hel resten av geleen ut og legg formene på rist. Settes i kjøleskapet.
Hummerkjøttet samt crème fraiche settes i kjøleskapet og kjøres deretter i hurtigmikseren til en jevn masse. Has i en bolle.
Fløten stivpiskes og blandes i massen sammen med rogn og resten av ingrediensene. Den bløte og smeltede gelatinen røres forsiktig i. Fyll massen opp i de ferdig glaserte formene og sett den kjølig til massen er stiv. Dypp formene i varmt vann før du hvelver ut.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12729)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift