Hummermousse i hvitvinsgelé



Hummermousse i hvitvinsgelé inneholder 197 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Hummermousse i hvitvinsgelé har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hummermousse i hvitvinsgelé er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5647 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner

Mousse:

3dlkremfløte, pisket
2sscrème fraiche
150grhummerkjøtt, lettkokt
2sskonjakk
0,25tshvit pepper, nykvernet
1,5tssalt
4blad(er)gelatin
1 ss rogn av reker

Gelé:

3dlhvitvin, tørr
Ca 4,5blad(er)gelatin
6 små former eller en større

Urtevinaigrette:

3sscrème fraiche
10blad(er)frisk basilikum, i hurtigmikser med 1 ss vegetabilsk olje
0,25tssalt
2 omdreininger hvit pepper
1sshvitvin




Næringsdeklarasjon for Hummermousse i hvitvinsgelé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196.63297.53Kcal
Protein5.037.61gram
Karbohydrat1.512.28gram
Kostfiber0.030.05gram
Fett15.8023.91gram
Mettet fett9.9515.06gram
Alkohol4.03 %
Salt1.652.50gram
Pris på oppskriftenKr 14.91Kr 22.56Kroner
Hele oppskriften veier908 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,07 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

(forrett til 6 personer)

Bløt gelatinen i kaldt vann, smelt og rør den ut i romtemperert hvitvin. Kle formene innvendig med gelé. Ha knuste isbiter i en bolle kaldt vann, fyll formene opp med gelé (en av gangen) og hold den i vann til geleen er stivnet innerst mot formveggen, ca 2-3 millimeter. Hel resten av geleen ut og legg formene på rist. Settes i kjøleskapet.

Hummerkjøttet samt crème fraiche settes i kjøleskapet og kjøres deretter i hurtigmikseren til en jevn masse. Has i en bolle.

Fløten stivpiskes og blandes i massen sammen med rogn og resten av ingrediensene. Den bløte og smeltede gelatinen røres forsiktig i. Fyll massen opp i de ferdig glaserte formene og sett den kjølig til massen er stiv. Dypp formene i varmt vann før du hvelver ut.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12729)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hummersalat med mynte og lime.Hummersalat med mynte og lime.
Denne retten har 166,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hummer naturell som forrett.Hummer naturell som forrett.
Denne retten har 73,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 26,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hummerpatè 2.Hummerpatè 2.
Denne retten har 220,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.