Hurtiglaget falukorv inneholder
161 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Hurtiglaget falukorv har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hurtiglaget falukorv er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3502 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hurtiglaget falukorv!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.66 | 458.76 | Kcal |
Protein | 5.08 | 14.51 | gram |
Karbohydrat | 5.92 | 16.90 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 2.60 | gram |
Fett | 12.76 | 36.44 | gram |
Mettet fett | 5.99 | 17.10 | gram |
Salt | 0.79 | 2.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 14.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 142 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta skinnet av pølsene og skjær dem i strimler.
Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær dem i tynne båter.
Hell sellerisuppen i en kjele og spe med fløte. Tilsett pølse og epler. La det småkoke over svak varme i ca 5 minutter.
Sil paprikasalaten, hakk den fint og legg den i pølsekjelen. Smak til med krydder, la pølsene småkoke videre i 3-4 minutter.
Server pølsene drysset med finhakket persille.
Et anbefalt følge til denne retten er kokte poteter eller kokt ris, samt råkostsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10595)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift