Hvitløksuppe



Hvitløksuppe inneholder 45 Kalorier, 7 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Hvitløksuppe har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hvitløksuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4766 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 7feddhvitløk
1tssalt
6blad(er)salvie
1kvist(er)timian
1stklaurbærblad
1stkeggeplomme
1litervann
4skive(r)loff
olivenolje
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Hvitløksuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier45.26138.01Kcal
Protein1.655.03gram
Karbohydrat7.4222.63gram
Kostfiber0.892.71gram
Fett0.802.44gram
Mettet fett0.240.73gram
Salt0.692.10gram
Pris på oppskriftenKr 1.71Kr 5.21Kroner
Hele oppskriften veier1 220 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo65,57 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Grovhakk hvitløken. Ha vann, salt og hvitløk i en kjele og kok opp. La det det koke i 10 minutter. Tilsett urtene og la det trekke noen minutter under lokk. Ta kjelen av varmen og fjern urtene. Ha eggeplommene i en suppeterrin og hell kraften over mens du pisker kraftig. Drypp olje over loffskivene og legg en skive i bunnen av hver suppetallerken. Øs over suppen og ha nykvernet pepper over før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7030)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.