Hvitløksuppe inneholder
45 Kalorier,
7 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hvitløksuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitløksuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4766 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitløksuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 45.26 | 138.01 | Kcal |
Protein | 1.65 | 5.03 | gram |
Karbohydrat | 7.42 | 22.63 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 2.71 | gram |
Fett | 0.80 | 2.44 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 0.73 | gram |
Salt | 0.69 | 2.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.71 | Kr 5.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 220 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Grovhakk hvitløken. Ha vann, salt og hvitløk i en kjele og kok opp. La det det koke i 10 minutter. Tilsett urtene og la det trekke noen minutter under lokk. Ta kjelen av varmen og fjern urtene. Ha eggeplommene i en suppeterrin og hell kraften over mens du pisker kraftig. Drypp olje over loffskivene og legg en skive i bunnen av hver suppetallerken. Øs over suppen og ha nykvernet pepper over før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7030)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.