Hvitvindampete blåskjell inneholder
55 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hvitvindampete blåskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitvindampete blåskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitvindampete blåskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 54.54 | 90.52 | Kcal |
Protein | 5.37 | 8.91 | gram |
Karbohydrat | 1.34 | 2.22 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 1.00 | gram |
Fett | 0.72 | 1.19 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 0.25 | gram |
Alkohol | 2.86 % | | | |
Salt | 0.71 | 1.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.14 | Kr 13.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 664 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Børst eller skrap blåskjellene rene. Kasser de som er åpne.
Kok opp vin, løk og krydder.
Legg blåskjellene i gryten, og la dem koke kraftig under tett lokk. Rist litt på gryten et par ganger, og la den koke til alle skjellene har åpnet seg.
Ta eventuelt av det ene halve skallet ved serveringen, med det er ikke nødvendig. Klipp over persille.
Den gode kraften i gryten siles og gjemmes til suppe eller saus.
Server gjerne ristet brød og smør til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2981 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7737)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift