Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hvitvinsmarinert rådyrstek oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hvitvinsmarinert rådyrstek



Hvitvinsmarinert rådyrstek inneholder 79 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Hvitvinsmarinert rådyrstek har ingen allergener
Hvitvinsmarinert rådyrstek er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
Ca 1kgrådyrstek

Marinade:

1helflaske(r)hvitvin, tørr 75 cl
Ca 3,5feddhvitløk
1ssløk i skiver
0,5stkpurreløk i biter
1stkgulrot i biter
20stkknuste hvite pepperkorn
2stklaurbærblad, smuldret
persillekvaster

Steking:

1dashsalt
1dashpepper
2 ts fransk urtekrydder
2 dl marinade




Næringsdeklarasjon for Hvitvinsmarinert rådyrstek!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79.18155.11Kcal
Protein10.9321.41gram
Karbohydrat0.891.74gram
Kostfiber0.330.65gram
Fett0.641.25gram
Mettet fett0.310.61gram
Alkohol3.64 %
Salt0.130.26gram
Pris på oppskriftenKr 21.07Kr 41.28Kroner
Hele oppskriften veier1 959 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern alle hinner på steken. Bland alt til marinaden i en bolle og legg i steken. Dekk til bollen og sett den kaldt. Vend steken av og til. Steken bør ligge minst to døgn i marinaden.

Ta opp steken og tørk den godt. Gni den inn med krydder. Sett i et steketermometer. Stek den i ovn på nederste rille ved 175 C i 75 min. Øs over marinade av og til under stekingen. Ta ut kjøttet når termometeret viser 70 C. Pakk steken inn i folie og la den hvile en stund før den skjæres opp.

Server med poteter eller grateng av rotgrønnsaker og salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10769)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 23592 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rådyrfilet med potetkaker.Rådyrfilet med potetkaker.
Denne retten har 103,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.