Hvitvinsmarinert rådyrstek inneholder
79 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hvitvinsmarinert rådyrstek har ingen allergener
Hvitvinsmarinert rådyrstek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitvinsmarinert rådyrstek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.18 | 155.11 | Kcal |
Protein | 10.93 | 21.41 | gram |
Karbohydrat | 0.89 | 1.74 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 0.65 | gram |
Fett | 0.64 | 1.25 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 0.61 | gram |
Alkohol | 3.64 % | | | |
Salt | 0.13 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.07 | Kr 41.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 959 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern alle hinner på steken. Bland alt til marinaden i en bolle og legg i steken. Dekk til bollen og sett den kaldt. Vend steken av og til. Steken bør ligge minst to døgn i marinaden.
Ta opp steken og tørk den godt. Gni den inn med krydder. Sett i et steketermometer. Stek den i ovn på nederste rille ved 175 C i 75 min. Øs over marinade av og til under stekingen. Ta ut kjøttet når termometeret viser 70 C. Pakk steken inn i folie og la den hvile en stund før den skjæres opp.
Server med poteter eller grateng av rotgrønnsaker og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 8 lesere
Lesere:
23780 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10769)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift