Hvitvinsmarinert rådyrstek inneholder
79 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hvitvinsmarinert rådyrstek har ingen allergener
Hvitvinsmarinert rådyrstek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 8 lesere
Lesere:
25331 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitvinsmarinert rådyrstek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.24 | 155.23 | Kcal |
Protein | 10.93 | 21.41 | gram |
Karbohydrat | 0.89 | 1.74 | gram |
Kostfiber | 0.36 | 0.71 | gram |
Fett | 0.64 | 1.25 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 0.61 | gram |
Alkohol | 3.64 % | | | |
Salt | 0.13 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.07 | Kr 41.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 959 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern alle hinner på steken. Bland alt til marinaden i en bolle og legg i steken. Dekk til bollen og sett den kaldt. Vend steken av og til. Steken bør ligge minst to døgn i marinaden.
Ta opp steken og tørk den godt. Gni den inn med krydder. Sett i et steketermometer. Stek den i ovn på nederste rille ved 175 C i 75 min. Øs over marinade av og til under stekingen. Ta ut kjøttet når termometeret viser 70 C. Pakk steken inn i folie og la den hvile en stund før den skjæres opp.
Server med poteter eller grateng av rotgrønnsaker og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10769)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift