Italiensk kylling(0,A) inneholder
135 Kalorier,
0 g Karbo,
19 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Italiensk kylling(0,A) har ingen allergener
Italiensk kylling(0,A) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Italiensk kylling(0.A)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.27 | 281.70 | Kcal |
Protein | 19.02 | 39.61 | gram |
Karbohydrat | 0.35 | 0.73 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.10 | gram |
Fett | 6.41 | 13.35 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 3.02 | gram |
Salt | 0.19 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.84 | Kr 12.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 833 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,03 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp 1 ss olje i en stor panne ved svak varme. La kyllingstykkene surre noen minutter. Tilset så resten av oljen og hvitløken. Snu bitene litt i oljen, dryss over rosmarin, salt og pepper.
Hell på kraft ca 1,5-2,5 dl og kok opp. Demp varmen og la det surre under lokk i 35-45 minutter. Tilsett evt kraft/vann ved behov. Det skal alltid være væske i pannen.
Når kyllingen løsner fra benet, legges den på tallerkener, kok ut pannen med litt vann og hell det over kyllingen.
Server med ris, pilaff ris og en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14210)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Blodtypediett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-29
Oppdatert dato:2003-05-29
Lesere:
6683 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift