Jannickes løkpai inneholder
53 Kalorier,
5 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Jannickes løkpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jannickes løkpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3264 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jannickes løkpai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 52.74 | 127.52 | Kcal |
Protein | 3.15 | 7.62 | gram |
Karbohydrat | 4.79 | 11.58 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 4.04 | gram |
Fett | 1.96 | 4.74 | gram |
Mettet fett | 0.54 | 1.31 | gram |
Salt | 0.07 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.07 | Kr 7.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 967 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Butterdeigen kjøper du frossen. Tin den og kvevle ut til passe tynne skiver. Kle en paiform eller en ildfast form.
Stek løk, og evnt. skinke, bacon eller sopp hvis du har råd til det.
Bland eggene og osten (revet, så mye du har råd til) sammen med den stekte løken, rør godt. evnt. også brokkoli hvis du liker det. Bland derettter inn krydderet. Muskatnøtt er viktig! Fås kjøpt i liten pose til 5-10 kr, holder til paier i to år...
Alt sammen hives oppi formen som er kledd med butterdeig. Ta gjerne litt ekstra ost på toppen.
Settes på 125 grader i ca en halvtime.
Obs. Kylling kan også være godt!
Hvis du skal imponere server med salat ved siden av.
Denne paien er utrolig god, sunn og kan lages svært billig. Du trenger nemlig ikke ha annet enn løk, egg og ost, det smaker likevel svært godt. Alt det andre er en luksus som du kan unne deg hvis du har råd.
Selv om den tar ca en halvtime i ovnen er det praktiske arbeidet fort unnagjort.
Dette er nok mat til 3-4 personer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 2118967610)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift