Fotograf:
Melk.no
Jarlsberg-ostesuffle inneholder
219 Kalorier,
4 g Karbo,
14 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Jarlsberg-ostesuffle har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jarlsberg-ostesuffle er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,3 poeng fra 42 lesere
Lesere:
58892 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jarlsberg-ostesuffle!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 219.19 | 522.06 | Kcal |
Protein | 13.75 | 32.75 | gram |
Karbohydrat | 3.56 | 8.48 | gram |
Kostfiber | 0.14 | 0.33 | gram |
Fett | 16.63 | 39.61 | gram |
Mettet fett | 9.41 | 22.41 | gram |
Salt | 0.90 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 13.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 953 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Suffléform, ca. 1 1/4 liter
I stekeovnen: 180 grader C, ca. 60 minutter
Smelt smøret i en kjele. Rør i melet og spe med melken. Rør til sausen tykner. Smak til med salt.
Avkjøl sausen litt. Skill eggeplommene fra hvitene. Riv osten. Rør eggeplommene og osten i sausen. Visp eggehvitene stive og bland dem forsiktig i sufflérøren. Hell røren i smurt form og stek suffléen. Server den straks med brød, godt smør og gjerne en frisk salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 2661)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift