Fotograf:
Kylling.no
Ostebakkels med kyllingsalat inneholder
229 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Ostebakkels med kyllingsalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostebakkels med kyllingsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5165 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostebakkels med kyllingsalat med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 228.73 | 3 469.29 | 192.74 | Kcal |
Protein | 8.49 | 128.77 | 7.15 | gram |
Karbohydrat | 8.32 | 126.19 | 7.01 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 11.83 | 0.66 | gram |
Fett | 17.77 | 269.53 | 14.97 | gram |
Mettet fett | 7.73 | 117.25 | 6.51 | gram |
Salt | 0.30 | 4.55 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.09 | Kr 62.04 | Kr 3.45 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 517 totalt | 1 517 pr porsj | 84 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 18
stk
Kok opp smør og vann og ha i alt melet. Rør godt sammen og avkjøl litt. Spe med ett og ett egg. Rør svært godt mellom hvert egg til en seig røre.
Røren skal være så tykk at den holder formen (ikke flyter utover). Tilsett chili og ost og sett røren med skje på plate.
Stek ved 200 °C i 15-20 minutter. Bland sammen ingrediensene til salaten. Smak til med salt og pepper. Fyll ostebakkelsen med kyllingsalaten og server gjerne spekesnacks av kalkun til.
Kyllingsalaten kan oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager.
Tips: Ostebakkelsene kan stekes kvelden før og fylles med salat like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24048)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift