Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem





Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem inneholder 168 Kalorier, 10 g Karbo, 1 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grcherrytomater
250grjordbær
1stkgrapefrukt
Ca 2,5ssvodka

Sirup

2dlvann
1dlrørsukker

Garnityr :

400grblandede bær, feks. Blåbær, rips, bringebær (halve) og jordbær (4)

Fløte-Yoghurtkrem

0,25literyoghurt
0,25literkremfløte
rørsukker
Vanilje

Timiantules :

50grsukker
40grsmør
0,5literkremfløte
50grmandelmel
timian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168.341 046.86Kcal
Protein1.378.52gram
Karbohydrat9.5659.45gram
Kostfiber1.126.97gram
Fett13.3182.77gram
Mettet fett8.6253.61gram
Alkohol0.37 %
Salt0.060.40gram
Pris på oppskriftenKr 6.63Kr 41.23Kroner
Hele oppskriften veier2 488 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett yoghurten til avdrypping i et kaffefilter minst et par timer og gjerne natten over. Pisk fløten lett stiv. Smak til med sukker og vanilje. Vend kremen med yoghurten.
Kok vann og sukker opp og rør, til sukkeret er helt smeltet.

Rens stilken av cherrytomatene, skyll jordbærene, press saften ut av den rosa grapefrukt. Blend fruktene. Smak til med litt rørsukker og vodka, og sett gazpachoen kaldt.

Timiantuiles :
Kok sukker, smør, fløte og mandelmel sammen. Ha timianblader i, når massen er tett og homogen. La massen kjøle litt av, og sett den så med teskjeer på ovnplater bekledt med bakepapir. Bak ca. 10 minutter ved 180 grader, til de er gyldne.

Blend gazpachoen luftig umiddelbart før servering. Fordel bærene i fire tallerkener, hell gazpachoen over. Server timiantuilesene til og ha yoghurt/fløtekrem i gazpachoen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22578)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-17
Oppdatert dato:2006-07-17
Lesere: 3541 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Jordbærsuppe fra Aust Agder.Jordbærsuppe fra Aust Agder.
Denne retten har 88,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lun jordbærsuppe med grønn pepper.Lun jordbærsuppe med grønn pepper.
Denne retten har 57,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fruktsuppe med yoghurtis.Fruktsuppe med yoghurtis.
Denne retten har 126,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærsuppe med øl.Jordbærsuppe med øl.
Denne retten har 60,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.