Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem inneholder
166 Kalorier,
10 g Karbo,
1 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4703 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.60 | 1 029.83 | Kcal |
Protein | 1.34 | 8.33 | gram |
Karbohydrat | 9.56 | 59.45 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 7.21 | gram |
Fett | 13.01 | 80.91 | gram |
Mettet fett | 8.11 | 50.43 | gram |
Alkohol | 0.37 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.63 | Kr 41.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 488 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett yoghurten til avdrypping i et kaffefilter minst et par timer og gjerne natten over. Pisk fløten lett stiv. Smak til med sukker og vanilje. Vend kremen med yoghurten.
Kok vann og sukker opp og rør, til sukkeret er helt smeltet.
Rens stilken av cherrytomatene, skyll jordbærene, press saften ut av den rosa grapefrukt. Blend fruktene. Smak til med litt rørsukker og vodka, og sett gazpachoen kaldt.
Timiantuiles :
Kok sukker, smør, fløte og mandelmel sammen. Ha timianblader i, når massen er tett og homogen. La massen kjøle litt av, og sett den så med teskjeer på ovnplater bekledt med bakepapir. Bak ca. 10 minutter ved 180 grader, til de er gyldne.
Blend gazpachoen luftig umiddelbart før servering. Fordel bærene i fire tallerkener, hell gazpachoen over. Server timiantuilesene til og ha yoghurt/fløtekrem i gazpachoen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22578)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-17
Oppdatert dato:2006-07-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift