Juledagskjøtt inneholder
138 Kalorier,
4 g Karbo,
19 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Juledagskjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Juledagskjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3726 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Juledagskjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.54 | 265.22 | Kcal |
Protein | 19.15 | 36.93 | gram |
Karbohydrat | 3.56 | 6.86 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 0.42 | gram |
Fett | 5.14 | 9.91 | gram |
Mettet fett | 2.69 | 5.19 | gram |
Salt | 1.66 | 3.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.66 | Kr 39.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 157 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask kjøttstykkene. Trekk i lettsaltet vann i 5 minutter.
Ta opp kjøttet og vend det i knust kavring tilsatt salt og pepper. Brun i smør. Tilsett sirup og rømme. Legg på tett lokk og la småkoke over svak varme til kjøttet er mørt, ca 30 minutter. Rist gryten av og til.
Server juledagskjøttet med kokte grønnsaker og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10037)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift