Kald tunfisk-tallerken





Kald tunfisk-tallerken inneholder 83 Kalorier, 8 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kald tunfisk-tallerken har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kald tunfisk-tallerken er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stkegg hardkokt, delt i to
150grtunfisk i vann
0,5boks(er)brekkbønner
0,5boks(er)aspargesstenger
4stkkokte, kalde poteter i skiver
1stkstor tomat i skiver
salatblader

Rosa saus:
0,5begerlettrømme
1,5sschilisaus
1tstørket timian
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kald tunfisk-tallerken!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.79472.25Kcal
Protein5.3830.69gram
Karbohydrat7.5342.95gram
Kostfiber1.226.96gram
Fett3.1918.20gram
Mettet fett1.659.41gram
Salt0.341.93gram
Pris på oppskriftenKr 3.55Kr 20.25Kroner
Hele oppskriften veier1 141 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fordel alle salatingrediensene på tallerkenene. Rør sammen sausen og server den ved siden av. Godt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11790)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 2149 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.