Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kalkun- og purreløkpai oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kalkun- og purreløkpai



Kalkun- og purreløkpai oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Har du rester etter kalkunmiddagen kan du bruke kjøttet i denne kalkun- og purreløkpaien.

Oppskriften inneholder 198 Kalorier, 10 g Karbo, 12 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalkun- og purreløkpai er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner

Paideig:

250grhvetemel
150grsmør
2ssvann

Fyll:

1ssolje
750grrester av kalkun eller kyllingkjøtt
2stkpurre i tynne skiver
litt røkt pålegg av kylling eller kalkun
2feddhvitløk
3sssmør
2sshvetemel
1,5dlhvitvin (cider)
2dlmelk
1dlcheddar eller annen hvit ost, revet
1dlparmesan, revet
2tssennep, grov
1sshakket, frisk timian - eller 1 ts tørket
salt og pepper
egg til pensling




Næringsdeklarasjon for Kalkun- og purreløkpai!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier197.67697.61Kcal
Protein12.2243.13gram
Karbohydrat10.4937.02gram
Kostfiber1.033.64gram
Fett11.1239.24gram
Mettet fett6.3722.48gram
Alkohol0.67 %
Salt0.281.00gram
Pris på oppskriftenKr 4.93Kr 17.40Kroner
Hele oppskriften veier2 118 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland paideigen i en matprosessor. La deigen hvile i kjøleskapet i minst 30 minutter. Smør en paiform, ca. 25 cm. Kjevle ut 2/3 av deigen, så den dekker bunnen og opp på kantene. Resten av deigen legges kjølig. Prikk deigen med en gaffel og stek paien ved 200 °C i ca. 15 minutter eller til den er lysebrun.

Brun kjyllingkjøtt lett i en panne. Ta det opp av pannen og fres purreløken og hvitløken myk. Tilsett smør og la det smelte. Dryss over mel og rør om. Tilsett vin og melk i flere omganger. La det koke opp under omrøring og la det trekke i 3-4 minutter. Rør inn resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Avkjøles litt.

Fyll i paiskallet. Kjevle ut resten av paideigen til lokk over fyllet. Pensle kanten med sammenvispet egg. Bruk en gaffel og trykk lokket fast rundt kanten.
Stek videre i ca. 15 minutter til lokket er gyllent.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118968115)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-02
Oppdatert dato:2013-12-02
Lesere: 4179 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalkunpai med spinat og bacon.Kalkunpai med spinat og bacon.
Denne retten har 183,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkun- og purreløkpai.Kalkun- og purreløkpai.
Denne retten har 197,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kalkun og brokkoli.Pai med kalkun og brokkoli.
Denne retten har 201,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.