Kalvedans fra Bratsberg gård inneholder
72 Kalorier,
6 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kalvedans fra Bratsberg gård har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvedans fra Bratsberg gård er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
15574 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvedans fra Bratsberg gård!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.21 | 184.05 | Kcal |
Protein | 3.26 | 8.31 | gram |
Karbohydrat | 6.40 | 16.31 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 3.73 | 9.51 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 5.12 | gram |
Salt | 0.10 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.60 | Kr 4.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 020 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk helst melk av 2. og 3. mål etter kalving, da blir den best stiv. Fyll alt i en krukke el. lign., og sett den i vannbad i en kjele. (Kan også bruke stekeovnen). Kok opp til kokepunktet, men må ikke fosskoke. Kok kalvedansen til den er så vidt stiv helt igjennom, ca. ¾ time. Prøv med skje midt i. Serveres lunken eller kald, med fløtemelk eller rød saus. Noen liker kanel på kalvedans. Kanel kan også blandes i melka.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17688)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-06
Oppdatert dato:2004-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift