Kalvelever med løk og salvie inneholder
141 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kalvelever med løk og salvie har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvelever med løk og salvie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvelever med løk og salvie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.53 | 399.15 | Kcal |
Protein | 14.34 | 40.73 | gram |
Karbohydrat | 3.45 | 9.80 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 1.51 | gram |
Fett | 7.59 | 21.56 | gram |
Mettet fett | 2.90 | 8.24 | gram |
Salt | 0.23 | 0.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.72 | Kr 19.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 704 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell løkene og skjær dem i skiver. Varm olje og smør i en stekepanne og la løkskivene surre over meget svak varme til de er myke, ca. 20 minutter. Rør av og til. Tilsett salvie og la alt surre videre i 2-3 minutter.
Skru varmen opp og legg leverskivene på pannen. Stek dem 2-3 minutter på hver side.
Krydre leverskivene med salt og pepper, og legg dem sammen med løken over på varmt serveringsfat. Hold retten varm mens du koker pannen ut med 1 ss vineddik.
Hell sjyen over leveren, pynt med salvieblader og sitron og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10061)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
2099 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift