Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges



Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges oppskrift.
Fotograf: Kai Øveraasen
Kamskjell kan brukes til så mangt. Med en grønn ertersuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.

Oppskriften inneholder 102 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2109 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkkamskjell
1ssrapsolje
8stkasparges
1dashSalt og pepper

Ertesuppe

1ssgressløk
4dlhelmelk
3sssmør
250grerter, fryst
1dashSalt og pepper
1dasholivenolje




Næringsdeklarasjon for Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.30236.90Kcal
Protein4.8311.19gram
Karbohydrat4.4310.26gram
Kostfiber1.673.87gram
Fett6.8815.93gram
Mettet fett3.618.36gram
Salt0.320.75gram
Pris på oppskriftenKr 5.68Kr 13.15Kroner
Hele oppskriften veier926 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,32 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Tørk kamskjelle godt, og dryss over salt og pepper.
Varm opp en stekepanne og stek kamskjellene på middels varme i rapsolje, i ca. 2 minutter på hver side. Legg dem på en tallerken.
Skjær asparges i 6 like store deler og stek dem i stekepannen i 3-4 minutter uten at den vaskes først.

Ertesuppe
Finhakk gressløk.
Kok opp helmelk og smør, ha i erter og la det koke i 5-7 minutter.
Tilsett gressløk og kjør det glatt med stavmikser eller i blender.
Smak til med salt og pepper.
Server ertersuppen i varme tallerkener, og ha i kamskjell og asparges. Drypp gjerne litt olivenolje over suppen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32652)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2016-11-17
Oppdatert dato:2016-11-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gresskar- og limesuppe med kamskjell.Gresskar- og limesuppe med kamskjell.
Denne retten har 77,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarsuppe med kamskjell.Gresskarsuppe med kamskjell.
Denne retten har 67,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.
Denne retten har 102,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.