Gresskar- og limesuppe med kamskjell





Gresskar- og limesuppe med kamskjell oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Denne smakfulle suppen med gresskar og lime er veldig god. Et stekt kamskjell på toppen gjøre den helt perfekt. Suppen kan serveres både som forrett og hovedrett.

Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 7 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gresskar- og limesuppe med kamskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkkamskjell
0,8kggresskar
3feddhvitløk
1sssmør
8dlmelk
1stkløk
2stkhønsebuljong
2dlcrème fraîche
1stklime
1tschilipasta
1tskoriander, frisk
1dashsalt

Tilbehør

4skive(r)brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gresskar- og limesuppe med kamskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.66424.53Kcal
Protein3.2316.39gram
Karbohydrat6.7534.25gram
Kostfiber0.814.11gram
Fett4.6823.75gram
Mettet fett2.8414.41gram
Salt0.663.34gram
Pris på oppskriftenKr 3.73Kr 18.93Kroner
Hele oppskriften veier2 030 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av gresskaret og hul ut kjøttet. Skjær det i terninger. Rens og hakk løk og hvitløk, fres i smør i en kjele.
Tilsett gresskar, melk og hønsebuljong. La suppen koke i ca. 10-15 minutter.
Rør inn halvparten av creme fraìche i suppen.
Smak til med lime, chilipasta og salt. La suppen koke opp. Bruk en foodprosessor til suppen er jevn og glatt.
Sil suppen gjennom en sil og ta bort ”trevlene”.
Ha suppen tilbake i kjelen og server den med resten av creme fraìche og frisk koriander.
Kamskjell stekes gyllen på begge sider ca. 30 sek på hver side og legges i suppen.
Server suppen med foccaiciabrød evt annet godt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29242)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-05
Oppdatert dato:2012-05-05
Lesere: 1649 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gresskar- og limesuppe med kamskjell.Gresskar- og limesuppe med kamskjell.
Denne retten har 83,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarsuppe med kamskjell.Gresskarsuppe med kamskjell.
Denne retten har 65,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.
Denne retten har 102,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.