Gresskar- og limesuppe med kamskjell



Gresskar- og limesuppe med kamskjell oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Denne smakfulle suppen med gresskar og lime er veldig god. Et stekt kamskjell på toppen gjøre den helt perfekt. Suppen kan serveres både som forrett og hovedrett.

Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 6 g Karbo, 3 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gresskar- og limesuppe med kamskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3052 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkkamskjell
0,8kggresskar
3feddhvitløk
1sssmør
8dlmelk
1stkløk
2stkhønsebuljong
2dlcrème fraîche
1stklime
1tschilipasta
1tskoriander, frisk
1dashsalt

Tilbehør

4skive(r)brød




Næringsdeklarasjon for Gresskar- og limesuppe med kamskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77.68439.24Kcal
Protein2.9916.91gram
Karbohydrat6.1935.00gram
Kostfiber1.679.44gram
Fett4.1823.64gram
Mettet fett2.5314.31gram
Salt0.593.33gram
Pris på oppskriftenKr 3.75Kr 21.20Kroner
Hele oppskriften veier2 262 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo31,87 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av gresskaret og hul ut kjøttet. Skjær det i terninger. Rens og hakk løk og hvitløk, fres i smør i en kjele.
Tilsett gresskar, melk og hønsebuljong. La suppen koke i ca. 10-15 minutter.
Rør inn halvparten av creme fraìche i suppen.
Smak til med lime, chilipasta og salt. La suppen koke opp. Bruk en foodprosessor til suppen er jevn og glatt.
Sil suppen gjennom en sil og ta bort ”trevlene”.
Ha suppen tilbake i kjelen og server den med resten av creme fraìche og frisk koriander.
Kamskjell stekes gyllen på begge sider ca. 30 sek på hver side og legges i suppen.
Server suppen med foccaiciabrød evt annet godt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29242)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-05
Oppdatert dato:2012-05-05


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gresskarsuppe med kamskjell.Gresskarsuppe med kamskjell.
Denne retten har 67,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskar- og limesuppe med kamskjell.Gresskar- og limesuppe med kamskjell.
Denne retten har 77,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.
Denne retten har 102,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.