Gresskarsuppe med kamskjell



Gresskarsuppe med kamskjell oppskrift.
Fotograf: Lauritzen & Westhammer
Prøv denne smakfulle gresskarsuppen servert med stekt kamskjell. Suppen kan serveres både som forrett og hovedrett.

Oppskriften inneholder 67 Kalorier, 3 g Karbo, 3 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Melk, Skalldyr, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gresskarsuppe med kamskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3299 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkkamskjell
800grgresskar
1stkløk
3feddhvitløk
1sssmør
8dlmelk
2stkhønsebuljong
2dlcrème fraîche
1tschilipasta
limesaft
1dashsalt

Tilbehør

brød




Næringsdeklarasjon for Gresskarsuppe med kamskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67.04348.02Kcal
Protein2.8915.00gram
Karbohydrat3.2216.72gram
Kostfiber1.326.85gram
Fett4.4423.05gram
Mettet fett2.7214.12gram
Salt0.552.88gram
Pris på oppskriftenKr 4.21Kr 21.86Kroner
Hele oppskriften veier2 077 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,21 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Skjær toppen av gresskaret og hul ut kjøttet. Skjær det i terninger.
Grovhakk løk og hvitløk, og fres i smør i en kasserolle.
Tilsett gresskar, melk og hønsebuljong.
La suppen koke i ca. 10-15 minutter.
Rør inn halvparten av crème fraîche.
Smak til med chilipasta, limesaft og salt, og la suppen koke opp.
Kjør suppen jevn og glatt med foodprosessor eller stavmikser.
Sil suppen og ha den tilbake i kasserollen.
Stek kamskjell gylne i smør, ca. 30 sekunder på hver side, og ha i suppen.
Server suppen med resten av créme fraîche og brød ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30253)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-18
Oppdatert dato:2013-03-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gresskar- og limesuppe med kamskjell.Gresskar- og limesuppe med kamskjell.
Denne retten har 77,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gresskarsuppe med kamskjell.Gresskarsuppe med kamskjell.
Denne retten har 67,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.Kamskjell med grønn ertersuppe og asparges.
Denne retten har 102,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.