Kanin i eplesaus inneholder
105 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kanin i eplesaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kanin i eplesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6100 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kanin i eplesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.53 | 449.55 | Kcal |
Protein | 8.43 | 36.25 | gram |
Karbohydrat | 4.01 | 17.25 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 2.88 | gram |
Fett | 5.33 | 22.92 | gram |
Mettet fett | 3.03 | 13.03 | gram |
Alkohol | 0.78 % | | | |
Salt | 0.33 | 1.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.90 | Kr 42.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 580 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hver kanin i 6-8 biter. Legg rosinene i calvados. Skrell og hakk løken grovt. Krydre kjøttet. Brun det i matfett i en gryte på alle sider. Ta det opp. Brun løk, tilsett tomatpuré og fres det et par minutter. Spe med calvados med rosiner og hvitvin. Kok noen minutter. Tilsett buljongen. Legg i kjøttet og la det syde under lokk i ca 30 minutter. Vend kjøttbitene en gang.
Skrell eplene, del dem i store båter og legg dem i gryten.
Kok under lokk i ca 10 minutter. Hakk persillen. Hell fløten i gryten og dryss over mel. Rør godt. Krydre med pepper. La gryten få et oppkok og strø over persillen.
Server med f.eks. sitronglaserte grønnsaker (se egen oppskrift: Grønnsaker) og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10162)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.