Kanin i eplesaus



Kanin i eplesaus inneholder 105 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Kanin i eplesaus har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kanin i eplesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6100 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stkoppdelte kaniner, ca 1 1/2 kg
2ssrosiner
3sscalvados eller eplejuice
2stkløk
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør eller margarin
0,5sstomatpuré
1dlhvitvin
5dlbuljong
3stkepler
1bunt(er)persille
2dlfløte
3ssmaizena
1dashpepper fra kvern




Næringsdeklarasjon for Kanin i eplesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104.53449.55Kcal
Protein8.4336.25gram
Karbohydrat4.0117.25gram
Kostfiber0.672.88gram
Fett5.3322.92gram
Mettet fett3.0313.03gram
Alkohol0.78 %
Salt0.331.40gram
Pris på oppskriftenKr 9.90Kr 42.58Kroner
Hele oppskriften veier2 580 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,34 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del hver kanin i 6-8 biter. Legg rosinene i calvados. Skrell og hakk løken grovt. Krydre kjøttet. Brun det i matfett i en gryte på alle sider. Ta det opp. Brun løk, tilsett tomatpuré og fres det et par minutter. Spe med calvados med rosiner og hvitvin. Kok noen minutter. Tilsett buljongen. Legg i kjøttet og la det syde under lokk i ca 30 minutter. Vend kjøttbitene en gang.

Skrell eplene, del dem i store båter og legg dem i gryten.

Kok under lokk i ca 10 minutter. Hakk persillen. Hell fløten i gryten og dryss over mel. Rør godt. Krydre med pepper. La gryten få et oppkok og strø over persillen.

Server med f.eks. sitronglaserte grønnsaker (se egen oppskrift: Grønnsaker) og salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10162)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.