Käserösti - sveitsisk potetkake inneholder
81 Kalorier,
10 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Käserösti - sveitsisk potetkake har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Käserösti - sveitsisk potetkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Käserösti - sveitsisk potetkake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.41 | 461.39 | Kcal |
Protein | 2.76 | 15.64 | gram |
Karbohydrat | 10.11 | 57.30 | gram |
Kostfiber | 1.51 | 8.56 | gram |
Fett | 2.99 | 16.95 | gram |
Mettet fett | 1.25 | 7.08 | gram |
Salt | 0.40 | 2.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.84 | Kr 16.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 134 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell poteter og løk. Riv potetene grovt og finhakk løken. Bland poteter, løk og salt.
Brun fettet i en stekepanne. Stek potetblandingen halvmør, 6-8 minutter, rør innimellom. Bland 1 dl av den revne osten, rør om og glatt til. Stek kaken under lokk på svak varme i ca 5 minutter til undersiden har sprø skorpe. Vend kaken og stek den i ca 5 minutter på den andre siden. Drys over resten av osten, slik at den smelter mens kaken stekes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6663)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Sveits
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere:
5629 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift