Kinesisk fondue inneholder
42 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kinesisk fondue har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kinesisk fondue er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3246 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kinesisk fondue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 42.38 | 368.44 | Kcal |
Protein | 5.58 | 48.51 | gram |
Karbohydrat | 1.47 | 12.78 | gram |
Kostfiber | 1.33 | 11.56 | gram |
Fett | 1.28 | 11.13 | gram |
Mettet fett | 0.54 | 4.69 | gram |
Salt | 0.26 | 2.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.36 | Kr 55.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 477 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Slik gjør du:
1. Varm kraften i fonduegryten på kokeplaten for deretter å sette den over på blusset.
2. Skjær kjøttet i terninger, 2x2 cm.
3. Rens og skrell grønnsakene etter behov. Skjær paprika i litt store biter, del løken i to om nødvendig, del blomkålen i små buketter og soppen deles i to eller fire. Squash skjæres i litt tykke skiver, som igjen deles i to eller fire.
4. Træ kjøtt og grønnsaker på fonduegafler og kok etter hvert i kraften.
Server godt brød og dipp til.
Kraften fra fonduen er grunnlaget for en god suppe med timianomelett.
Lag timianomelett i god tid før gjestene kommer, gjerne dagen før om det passer slik.
Slik gjør du:
1. Slå sammen egg og vann eller fløte, tilsett nykvernet pepper.
2. Stek omeletten i en liten panne. Omeletten skal være litt fuktig oppå, den må ikke bli tørrstekt. Strø over finhakket timian.
3. Snu omeletten over på et lokk/fat med litt fett på, legg så den stekte siden ned på et stykke matpapir. Rull sammen til en pølse og legg omeletten til avkjøling.
4. Gi kraften et oppkok, skum av, sil den.
5. Legg en skiver timianomelett i suppeskålen og øs varm kraft over.
6. Etter ønske kan finstrimlet kjøtt og rester av grønnsaker også legges i skålen før kraften øses over.
Gi stekepanna og grillen fri! Legg biffene på poteter og grønnsaker, og gratiner de i ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968627)
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.