Kinesisk fondue





Kinesisk fondue inneholder 39 Kalorier, 1 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Kinesisk fondue har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kinesisk fondue er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 1,25litergod kraft/buljong
700grbiffkjøtt
1stkrød paprika
1stkpaprika, gul
Ca 11stksjalottløk
0,5stkblomkål
200grsjampinjong
1stksquash

Timianomelett

2stkegg
2ssvann eller fløte
litt nykvernet pepper
rikelig med finhakket timian
1dashlitt smør til steking
matpapir.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kinesisk fondue!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39.12340.10Kcal
Protein5.5147.90gram
Karbohydrat1.4712.78gram
Kostfiber0.564.87gram
Fett1.129.74gram
Mettet fett0.464.00gram
Salt0.262.24gram
Pris på oppskriftenKr 6.36Kr 55.29Kroner
Hele oppskriften veier3 477 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Slik gjør du: 1. Varm kraften i fonduegryten på kokeplaten for deretter å sette den over på blusset.

2. Skjær kjøttet i terninger, 2x2 cm.

3. Rens og skrell grønnsakene etter behov. Skjær paprika i litt store biter, del løken i to om nødvendig, del blomkålen i små buketter og soppen deles i to eller fire. Squash skjæres i litt tykke skiver, som igjen deles i to eller fire.

4. Træ kjøtt og grønnsaker på fonduegafler og kok etter hvert i kraften. Server godt brød og dipp til.

Kraften fra fonduen er grunnlaget for en god suppe med timianomelett. Lag timianomelett i god tid før gjestene kommer, gjerne dagen før om det passer slik.

Slik gjør du: 1. Slå sammen egg og vann eller fløte, tilsett nykvernet pepper.

2. Stek omeletten i en liten panne. Omeletten skal være litt fuktig oppå, den må ikke bli tørrstekt. Strø over finhakket timian.

3. Snu omeletten over på et lokk/fat med litt fett på, legg så den stekte siden ned på et stykke matpapir. Rull sammen til en pølse og legg omeletten til avkjøling.

4. Gi kraften et oppkok, skum av, sil den.

5. Legg en skiver timianomelett i suppeskålen og øs varm kraft over.

6. Etter ønske kan finstrimlet kjøtt og rester av grønnsaker også legges i skålen før kraften øses over.

Gi stekepanna og grillen fri! Legg biffene på poteter og grønnsaker, og gratiner de i ovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118968627)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Lesere: 2339 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.