Fotograf:
Matprat.no
Kjøttdeig, spinat og fetaost inneholder
106 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kjøttdeig, spinat og fetaost har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttdeig, spinat og fetaost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9174 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttdeig. spinat og fetaost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.37 | 549.73 | Kcal |
Protein | 5.74 | 29.67 | gram |
Karbohydrat | 9.00 | 46.51 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 3.67 | gram |
Fett | 5.11 | 26.41 | gram |
Mettet fett | 2.29 | 11.84 | gram |
Salt | 0.43 | 2.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.38 | Kr 22.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 067 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Hakk løken og stek den i olje i en gryte. Ha i kjøttdeigen, og smuldre den med en gaffel. La det hele bli fint brunt.
2. Bland i risen. Slå på vann og buljong, tilsett krydder og la det hele koke i ca. 4 minutter under lokk til risen er nesten ferdig. Tilsett så spinaten det siste minuttet av koketiden. Dersom du bruker fersk spinat, må denne vaskes og renses først.
3. Smuldre fetaost med en gaffel, og tilsett dette i gryta like før servering.
Det er godt å servere avrent youghurt og brød ved siden av.
Hell yoghurt i et kaffefilter, og la det stå ca. 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21043)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-30
Oppdatert dato:2005-11-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift