Kokt kyllingfilet med urtesaus inneholder
123 Kalorier,
12 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kokt kyllingfilet med urtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt kyllingfilet med urtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10983 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt kyllingfilet med urtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.16 | 564.07 | Kcal |
Protein | 11.23 | 51.43 | gram |
Karbohydrat | 11.52 | 52.76 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 4.81 | gram |
Fett | 3.34 | 15.30 | gram |
Mettet fett | 1.68 | 7.69 | gram |
Salt | 0.52 | 2.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.01 | Kr 32.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 832 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok risen i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. Kok opp vann med kraften. Legg i kyllingfiletene og la det koke under lokk i ca. 10 min.
Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa. Ta opp filetene og visp osten inn i buljongen sammen med hvetemel utrørt i litt kaldt vann. La sausen koke noen minutter. Legg kyllingfiletene i sausen. Kok rosenkålen i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning.
Server kyllingfiletene med saus, ris, rosenkål og brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28617)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-08-31
Oppdatert dato:2011-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift