Krabbe med epler, fennikel og karri inneholder
141 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Krabbe med epler, fennikel og karri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krabbe med epler, fennikel og karri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3944 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krabbe med epler. fennikel og karri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.83 | 629.86 | Kcal |
Protein | 13.59 | 60.78 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 9.26 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 3.58 | gram |
Fett | 8.51 | 38.06 | gram |
Mettet fett | 5.05 | 22.59 | gram |
Salt | 0.81 | 3.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.22 | Kr 54.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 789 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens krabbekjøttet og legg det tilbake i skallene i en lav ildfast form.
Kutt eple, fennikel og løk i små terninger. Fres det rolig i smør sammen med karri. Strø over mel og rør godt. Tilsett fløte og kokosmelk. La det småkoke til det tykner litt. Avkjøl.
Rør inn eggeplommen i karrisausen og fordel over krabbeskallene. Dryss litt brødrasp øverst, sammen med noen smørklatter.
De fylte skallene bakes i ovn på 180 C i ca 15 minutter til de er gylne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7895)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift