Krabbe og svineknoketerrin inneholder
252 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Krabbe og svineknoketerrin har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krabbe og svineknoketerrin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2120 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krabbe og svineknoketerrin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 252.12 | 1 438.60 | Kcal |
Protein | 13.32 | 76.00 | gram |
Karbohydrat | 0.63 | 3.59 | gram |
Kostfiber | 0.30 | 1.71 | gram |
Fett | 21.42 | 122.22 | gram |
Mettet fett | 6.56 | 37.43 | gram |
Alkohol | 0.42 % | | | |
Salt | 0.31 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.32 | Kr 36.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 282 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok svineknokene møre sammen med litt gulrøtter, løk, selleri og purre.
Rens kjøttet for bein og renskjær det. (Kraften kan brukes til saus senere.)
Fres knokekjøttet i en gryte sammen med hvitvin, finrevet sitronskall, smør, urter, salt og pepper. La det gå litt i stykker. (4 min.)
Legg folie på kjøkkenbenken og fordel kjøttet utover i et rektangel, i midten legges krabbekjøttet. Løft plasten på langsiden og rull til en pølse (krabbekjøttet skal ligge i midten). Legg på 3 lag plastfolie til og snurr endene til man får en «fast» pølse i ønsket tykkelse. (ex: 10 cm diameter). Man kan også legge folien i en brødform og fordele kjøttet og krabben, pakk rundt og legg i press.
Legg terrinen i kjøleskap til den er fast og kan skjæres i skiver på ca. 3 cm.
Denne terrinen kan godt lages dagen i forveien.
Safranmajones
Alt røres sammen og smakes til med salt, pepper og safran. Server retten med litt nøtter, salat etter eget ønske, marinert i litt vinaigrette.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28620)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Terrine
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-08-31
Oppdatert dato:2011-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift