Krydrede bakte poteter inneholder
69 Kalorier,
12 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Krydrede bakte poteter har ingen allergener
Krydrede bakte poteter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5516 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydrede bakte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.48 | 158.59 | Kcal |
Protein | 1.67 | 3.81 | gram |
Karbohydrat | 11.67 | 26.64 | gram |
Kostfiber | 2.21 | 5.04 | gram |
Fett | 1.30 | 2.97 | gram |
Mettet fett | 0.12 | 0.27 | gram |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.94 | Kr 6.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 457 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm ovnen til 190 C. Prikk potetene med gaffel. Bak dem i 40 minutter eller til de er myke.
Del potetene i to på langs, grav ut potetkjøttet og sett det til side. Varm oljen i en stor teflonpanne, ha i løken og stek den myk i noen minutter.
Tilsett ingefær, spisskummen, koriander og gurkemeie og rør over svak varme i ca 2 minutter. Ha i potetene, smak til med hvitløksalt og bland godt slik at potetene blir ordentlig dekket av krydderblandingen.
La potetblandingen surre i 2 minutter til og rør om iblant. Ha blandingen tilbake i potetskallene og pynt hver potet med en skje med yoghurt og en korianderkvist. Serveres varmt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5990)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift