Fotograf:
Arla Foods
Krydrede kjøttboller med apetina inneholder
183 Kalorier,
6 g Karbo,
17 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Krydrede kjøttboller med apetina har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydrede kjøttboller med apetina er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2734 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydrede kjøttboller med apetina!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 182.86 | 272.00 | Kcal |
Protein | 16.74 | 24.90 | gram |
Karbohydrat | 6.02 | 8.95 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 0.68 | gram |
Fett | 10.10 | 15.02 | gram |
Mettet fett | 5.04 | 7.50 | gram |
Salt | 1.15 | 1.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.81 | Kr 16.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 595 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør det hakkede kjøttet med salt i ca. 1 min. Ha oregano, pepper, hvitløk og egg i. Rør melken i og deretter melet. Del osten i små biter og bland dem forsiktig i farsen. Sett farsen tildekket i kjøleskapet i ca. ½ time.
La smøret bli gyllent i en panne. Form farsen til 16 kjøttboller. Stek dem på 3 sider på svak varme, ca. 8 min. i alt - skru opp varmen mens de blir snudd.
Tips:
I stedet for oksekjøtt kan man bruke hakket lam.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arla Foods
(Intern: 30717)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift