Krydret fylt rapphøne inneholder
85 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Krydret fylt rapphøne har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret fylt rapphøne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret fylt rapphøne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.57 | 541.54 | Kcal |
Protein | 9.05 | 57.95 | gram |
Karbohydrat | 6.87 | 43.99 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 6.08 | gram |
Fett | 2.11 | 13.51 | gram |
Mettet fett | 0.62 | 3.97 | gram |
Salt | 0.38 | 2.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.01 | Kr 44.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 561 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem.
Smuldre brødet til fyllet i en bolle. Miks brødet i en foodprosessor eller mikser med sopp, skrelte løk, persille, kjørvel, oppvispet egg og kyllinglever til en farse. Ha i salt og pepper. Hell farsen i en sprutepose.
Fyll fuglene med farsen. Tett åpningen med tannpirker eller sy den sammen med bomullstråd.
Skrell gulrøtter, og hakk dem, purre og selleri fint. Fres dette i litt matfett i en stekegryte. Ta det opp. Brun fuglene på middels varme i resten av matfettet. Legg dem med brystet opp og fordel det grønne rundt om. Hell på buljongen. La fuglene ettersteke under lokk i ca 20 minutter. Ta opp og del hver fugl i 2 halvdeler.
Jevn sjyen med maisennajevningen. Krydre.
Server med grønnsaksausen og kokte poteter eller pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8088)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
3505 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift